Svijetlana Gojević

Rođena sam 1968 godine. Završila sam Šumarski fakultet u Zagrebu, na bračnom putu sam 28 godina, majka dvoje djece. Završila sam dvogodišnji studij za waldorfsko pedagoško osposobljavanje na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu.

Svoj rad i izobrazbu upotpunjujem na četiri strane

Zvukoterapija
2008. godine u Indiji sam prvi put upoznala gongove, zvučne zdjele, zvučnu masažu i kristale.
Svoj rad sam usavršila na Peter Hess Institut u Njemačkoj, gdje sam izučila za praktičara Peter Hess zvučne masaže („Peter Hess-Klangmassagepraktikerin“) i zvučnu terapiju s gongom. Ujedno sam s Peterom Hessom obišla budističke samostane u Sikkimu (indijska savezna država) što je poseban dodatak izobrazbi jer on u školovanju polaznika daje poseban naglasak na upoznavanje puja i rituala. Također sam imala priliku posjetiti s njim sveti hinduistički grad Varanasi na rijeci Ganga gdje smo imali priliku boraviti s hinduističkim svećenikom i sudjelovati u ritualima i pujama.

Spiritualna terapija
U UTA Akademie u Kelnu, Njemačkoj sam završila jednogodišnji seminar za učitelja meditacije i radnog terapeuta, gdje sam naučila tehnike opuštanja kao što su: autogeni trening i progresivno opuštanje mišića, tenike disanja, centriranja, uzemljenja, Hara – centriranje, Hatha yogu…
Završila sam trogodišnji studij za spiritualnog terapeuta „Sammasati“ na UTA Akademie u Kelnu gdje sam radila s tjelesno orjentiranim metodama kao što je Bioenergetika kao i razvojnom psihologijom i radom na esenciji te sistemskim konstelacijama…

Alternativa u Zagrebu

2009 godine sam završila za aromaterapeuta kod Zrinke Jezdić u AromaViti u Zagrebu.

„Art“ terapija

2010. godine, oduševljena radom i radionicama u centru Staze koje je vodila  Andrea Weiss Sadeh, otišla sam u Poone u Indiju i tamo sam provela mjesec dana u radu kod Meera Hasimoto, akademske slikarice i terapeutkinje.